Opinie

Kolekcja: Zip·zip

Celina Wesołowska, Sierpień 02, 2011 10 Opinie
Piękna i niepowtarzalna biżuteria z zamków błyskawicznych.

Kolekcja: Asymetryczne bransolety....

Małgorzata Sowa, Lipiec 11, 2011 0 Opinie
Masywna, duża, pełna koloru i magii minerałów biżuteria wykonana w technice haftu sutasz. Biżuteria, w której pełno na barw i faktur; łączę sutasz z plecionym warkoczem wiskozowym, minerały wszelakiej wielkości i maści w jednej kompozycji, kontrast i przepych. Wszystko po to, by cieszyła oko swoją formą, szczególnie teraz, latem. Zapraszam.

Kolekcja: Siatkowa tuba

Fioki - Agnieszka Walkiewicz, Monika Orlińska, Lipiec 08, 2011 3 Opinie
Kolekcja powstała w oparciu o tubę z siatki oraz kryształki. Na kolekcję składają się pierścionki, kolczyki, opaski. OPINIA Agnieszko, Twoje siatkowe ozdoby są specyficzne i nie dla każdego. Często usłyszysz TAK lub NIE.
Mimo NIE, uważam, że jest to dobry pomysł. Dla tego typu ozdób ważne są wykończenia na które powinnaś zwracać szczególną uwagę. Sama siatka jest tworzywem skromym i wymaga odpowiedniej oprawy. Podczas różnych targów mody mam okazje oglądać biżuterię, które wzbudzają dyskusje, emocje, kontrowersje. Czasami można się bardzo zdziwić, dlaczego taka biżuteria się sprzedaje i kto to kupuje. Dlatego rób swoje i wymyślaj ! Ja chętnie zamówię kremową bransoletkę ze złotymi kulkami w środku i złotymi zdobieniami :) 

Kolekcja: SUTASZ ARTSPIRALE

Maria Janas, Maj 31, 2011 4 Opinie
Biżuteria sutasz z kamieniami i srebrem. Kolory, kolory, kolory...
OPINIA: Widzę, że jest moda na rękodzieło sutasz .Jestem pełna uznania, bo ta sztuka wymaga cierpliwości i inwencji łączenia barw, która wbrew pozorm nie jest prosta. Sztuka sutasz jest jak obraz, który może być przypadkowym kiczem. Twoja biżuteria, jest jak piękny obraz. Biżuteria ma odpowiednią gamę kolorów, ciekawą fakturę i to coś. Piękne prace, które chce się mieć :)))) 

Kolekcja: Krywulka

Karolina Staniszewska, Maj 25, 2011 2 Opinie
Biżuteria wypleciona pracochłonną techniką jaką jest haft koralikowy.

Kolekcja: Słodycz lata..

Katarzyna Sobieszczyk, Maj 24, 2011 5 Opinie
Kolekcja wykonana ręcznie w technice Art Clay, która pozwala mi na bardzo plastyczne podejście do biżuterii. Nigdy się nie nudzę, nie cumuję na jednym brzegu stylu, zapraszam do obejrzenia innych moich prac na www.kasiasobieszczyk.pl

Ręcznie haftowana biżuteria

Anna Szkudlarska, Maj 24, 2011 9 Opinie
Sutasz- technika która mnie pochłania bez reszty... OPINIA DOROTY WRÓBLEWSKIEJ Kolejne ciekawe projekty mające urok, czar i styl. Podczas Street of Design miałam przyjemność obejrzeć z bliska tego typu projekty. To małe dzieła sztuki, które przedstawiają paletę barw i ciekawych połączeń. Twoja biżuteria ma piękne kształy i jest dopracowana w najmniejszych szczegółach. Wspaniałe rękodzieło, które zwraca uwagę i może być pięknym elementem, który dopełnia całość stylizacji. Intensywne kolory  sznurków i kamienie tworzą ciekawe pojedyńcze kształty. Piękne autorskie prace, które chce się mieć. Brawo !

Fascynator

Barbara Rolińska, Maj 24, 2011 8 Opinie
Fascynatory, toczki, kapelusze zakochana jestem w nich od lat. Małe a zarazem wielkie dzieła stanowią kropkę w wykończeniu stroju. Kocham je nosić oraz tworzyć. OPINIA DOROTY WRÓBLEWSKIEJ Tego typu nakrycia na głowie zwracają uwagę i wprowadzają romantyczny klimat. Oczywiście toczek nie jest dla każdego i do wszystkiego. Toczki są wymagające. Odpowiednia fryzura, owal twarzy i stylizacja. Toczek jest ozdobą, dopełnieniem całości i wyznacza styl. W Twoich projektach widać  ciekawe i fantazyjne połączenie kolorów. Każdy toczek jest inną opowieśćią barw, ale wszystkie są w podonym stylu z przeznaczeniem na sezon letni. Chętnie zobaczę toczki, które pasują na każdą porę roku i mają różne wielkości.  Co Wy uważacie o toczkach ?

Sutasz

Monika Halicka, Maj 20, 2011 0 Opinie
Kolorowy i niesamowity sutasz, w którym zakochałam się.

Felt Flower

Danuta Usielska-Fedior, Maj 19, 2011 0 Opinie
Moja kwiatowa kolekcja jest pełna słońca,kolorów i form. Połączyłam też filc z tech soutache, uzyskując nowatorski design.