Opinie

Kolekcja-Dominika Burkacka

DW, Listopad 20, 2010 4 Opinie
Witam Pani Doroto! Oto mój projekt offowy-SEN
Projekt minimalistycznych sukienek utrzymanych w tajemniczym klimacie.Każda z nich śni o nowym, pięknym świecie.
Na off fashion pokazałam połączenie z krótkimi i długimi spodniami, z torebką, szalem, beretem-białe rajstopy i skarpetki.
Jestem studentką wzornictwa-komunikacja wizualna.Bardzo ważna jest dla mnie Pani opinia! Pozdrawiam
OPINIA

Autorska biżuteria-Dominiki Syczyńskiej

DW, Sierpień 20, 2010 2 Opinie
OD AUTORKI: Przedstawiam zbiór prac przeze mnie własnoręcznie wykonanych. Celowo nie użyłam słowa ''kolekcja'', bowiem każda rzecz ma odmienny charakter oraz jest wykonana inną techniką. Źródłem tej pozornej niespójności jest szeroki krąg zainteresowań, który inspiruje do tworzenia designerskich i eksperymentalnych przedmiotów. Niemniej każdy element stanowi bazę wyjściową do stworzenia pełnej kolekcji, która jak przedstawione elementy, będzie wykonana z dbałością o każdy detal. Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moją twórczością! OPINIA

Początek

DW, Sierpień 19, 2010 0 Opinie
Wielką przyjemność sprawiła mi praca Karoliny Bartoś. OD KAROLINKI: Mam 14 lat i mieszkam w Szczecinie.Projektowanie ubrań jest moją pasją i cieszę się , że tak wybitna osobowość jaką jest Pani może ocenić moje projekty i spojrzeć na nie obiektywnie.
Kolekcję Safari przygotowałam dla kobiet które chcą wyglądać elegancko w każdych warunkach a zarazem czuć się wygodnie.
Różnorodne długości strojów, zwiewne tkaniny umożliwiają każdej pani znalezienie czegoś odpowiedniego dla siebie.
Myślę,że moja kolekcja spodoba się Pani i sprosta oczekiwaniom stawianym przez temat przewodni projektu. 

Alicja w Krainie Czarów

DW, Sierpień 17, 2010 7 Opinie
Przedstawiam autorską kolekcje Edyty Kaczyńskiej " Alicja w Krainie Czarów".

Basia Swoboda- Biżuteria

DW, Sierpień 14, 2010 6 Opinie
Kolekcja Barbary Swobody, przedstawia autorskie bibeloty. Tworzone dodatki są ciekawe i mają francuskie klimaty , które tworzą charakterystyczny styl. Duży wybór wzorów, estetyczne opakowania i przemyślany każdy szczegół, który zadowoli klienta. Romantyczne przywieszki mogą być miłym i tanim upominkiem dla każdej kobiety. Polecam bloga na którym znajdziecie opisy autorki. http://madewithlowe.blogspot.com/ 

Kolekcja -Joanny Hawrot

DW, Sierpień 14, 2010 2 Opinie
Info jakie dostałam: Z przyjemnością informuję o nowej kolekcji znanej już Państwu, krakowskiej
projektantki Joanny Hawrot. Kolekcja Monochromy realizuje teorię
minimalistycznego, monochromatycznego postrzegania rzeczywistości,
intuicyjnego rozumienia barw, oraz zaimprowizowanego ruchu - Tańca Butoh. MOJA OPINIA:  

Biżuteria Małgorzaty Bieniek

DW, Sierpień 07, 2010 5 Opinie

Tworzenie dzieła przez artystę, powinno sprawiać przyjemność i myślę, że w przypadku Małgorzaty, tak jest !
Sztuczna biżuteria, którą prezentuje wymaga subtelnego porozumienia pomiędzy projektantem a klientką. DO AUTORKI: Biżuteria jest oryginalna i zwraca uwagę.
Zastosowana paleta barw, tworzy charakter i sugeruje do czego nosić zaprojektowane przez Ciebie dodatki.
Widać, że poszukiwania są kreatywne i autorskie. WSTĄŻKA: razi mnie tylko wstążka, która odbiera szlachetności. Może lepiej zastosować jedwabną aksamitkę w tym samym kolorze? W KILKU SŁOWACH O KOLEKCJI: nie banalna, autorska, jakaś. MOTTO: Znany projektant sztucznej biżuterii Kenneth Jay Lane powiedział " Każda kobieta ma prawo czuć się olśniewająca. Może wyglądać równie wspaniale nosząc sztuczną biżuterię, jak i zakładając na siebie kolie za miliony dolarów". Życze Ci wspaniałych inspiracji i samych sukcesów. 

Olga Szynkarczuk-W polskiej modzie zaczyna się dziać

DW, Lipiec 14, 2010 4 Opinie
W polskiej modzie zaczyna się dziać.
Olga Szynkarczuk nie jest nowicjuszką. To projektantka, która ma potencjał i wie czego chce.
Jej celem jest zrobienie kariery na świecie i wszystko wskazuje na to, że droga otwarta.

Natalia Biegańska-To o niej będzie się pisać!

DW, Lipiec 13, 2010 11 Opinie
Jak zobaczyłam ją pierwszy raz na zgrupowaniu programu SUPER MODELS, to pomyślałam; "co ta dziewczyna robi w programie?".
Zadałam jej kilka pytań i po uzyskaniu odpowiedzi, wiedziałam że odniesie sukces i spełni swoje marzenia.

Diabeł tkwi w szczegółach - Pokaz Mariusza Przybylskiego

DW, Czerwiec 07, 2010 4 Opinie
Mariusz Przybylski, rozwija swoją karierę i zaskakuje wizjonerstwem. Choreografia, muzyka, scenografia była przemyślana do ostatniego szczegółu. Przybylski należący do czołowych polskich kreatorów, tworzy kolekcje na światowym poziomie. Swoim wizjonerstwem, udowodnił , że dąży do doskonałości, której brakuje na polskim rynku mody.